İstanbul- TOMAS SIVOK'UN TEDAVİSİNE DEVAM EDİLDİ NECİP UYSAL BİREYSEL ÇALIŞTI YENİ TRANSFER JERMAİNE JONES VE PUBLİS BELİRTİSİNE RASTLANAN ALMEİDA ANTRENMANA KATILMADI Beşiktaş 11 Şubat Salı günü yapacağı Kasımpaşaspor tekrar maçının hazırlıklarına teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde bugün başladı.

Dinlenme, kondisyon ve taktik çalışması yapan oyuncular, idmana ısınma koşularıyla başladı. Koşu sonrası Gaziantep maçın da forma giyen oyuncular antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise streching hareketleri sonrası 5'e 2 çalışması yaparak idmana devam etti. Değişmeli olarak 2'ye 2 ve kontrol pas çalışmaları yapan Beşiktaş yarım sahada çift kale maç yaparak antrenmanı tamamladı.

Çalışmaya tedavi ve rehabilitasyon çalışmalarına devam edilen Tomas Sivok, bireysel çalışan Necip Uysal ile tedavisine devam edilen Jermaine Jones ve dünkü maçta oyundan çıkan publis belirtisi ile tedavisine başlanan Hugo Almeida katılmadı. Beşiktaş, Kasımpaşa maçı hazırlıklarına yarın saat 11:00'de yapacağı antrenmanla devam edecek. (UD)