Ali DANAŞ, İstanbul- Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Kasımpaşa'ya konuk olacak Beşiktaş rakibini yenmeyi hedefliyor.

Bir maç eksikle lider Fenerbahçe'nin 12 puan gerisinde olan Beşiktaş, Kasımpaşa'yı yenerek hem 2.sıraya yükselmek hemde puan farkını 9'a indirmek amacında.

Hafta içinde Kaleci Tolga Zengin'in annesinin ölümü ile sarsılan siyah-beyazlılar bu maça oldukça moralsiz hazırlanıyor.

KADRO KONUSUNDA SIKINTI KALMADI

Sakat ve cezalılar yüzünden Sivasspor maçında Necip'i stoper oynatmak zorunda kalan Slaven Biliç'in, Sivok ve Veli'nin iyileşmesi Oğuzhan ve Ersan Gülüm'ün de cezalarının bitmesiyle Kasımpaşa maçı öncesi kadro konusunda sıkıntısı kalmadı.

Kasımpaşa maçında Beşiktaş'ın ideal onbirinden sadece Gökhan Töre sahada olamayacak. Hırvat hoca antrenmanlarda Gökhan'ın oynadığı bölgede Holosko'yu denedi.

HIRVAT HOCA TEMKİNLİ

Futbolcularıyla sürekli toplantılar yapan Slaven Biliç Kasımpaşa maçı için oldukça temkinli.

Kasımpaşa'nın önde oynayan dört futbolcusuyla sürekli baskı yaptığının altını çizen Biliç defans oyuncularını hiç bir şekilde riske girmemeleri konusunda sürekli uyarıyor. İkinci yarılarda düşen tempoya çözüm arayan Hırvat çalıştırıcı futbolcularından daha fazla pas yapmalarını ve rakibi yormalarını istiyor.

TOLGA ZENGİN İÇİN OYNAYACAKLAR

Beşiktaş'lı futbolcular hafta içinde annesi Melek Zengin'i kaybeden ve buna rağmen Kasımpaşa maçında kalede olmak istediğini söyleyen Tolga için oynayacaklar.Bu maçta alacakları galibiyeti kaleci Tolga'ya armağan etmek isteyen futbolcular, aralarında galibiyet yemini ettiler. AD(MA)