Beşiktaş Kadın Voleybol Takımı, Rus Zarechie Odintsovo ile oynayacağı CEV Challenge Kupası Final ilk maçı için Rusya'ya gitti.

Kulüp Başkanı Fikret Orman ve voleyboldan sorumlu yönetici Erdal Karacan da Kadın Voleybol Takımı'na eşlik etti. Atatürk Havaalanı'ndan özel bir uçakla maçın oynanacağı Moskova'ya hareket eden Beşiktaşlı bayanlar, Moskova'da akşam saatlerinde son antrenmanlarını gerçekleştirecekler.

CEV Challenge Kupası Finali ilk maçı yarın Moskova'da Volleyball Sport Complex Salonu'nda, rövanş ise 30 Mart Pazar akşamı saat 2000'de Burhan Felek Spor Kompleksi'nde oynanacak.

Yolculuk öncesi 'ya açıklamalarda bulunan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Umutla gidiyoruz. İlk defa voleybol takımı ile bir yere gidiyorum. Bence buraları çok hak ettiler. Geldikleri yer çok muhteşem. İnanılmaz bir takım oldular. Ben seyrederken keyif alıyorum. Artık bundan sonra sahada yenileceğiz, yeneceğiz bunlar olacak şeyler. Tabii ki gönül yenmek istiyor, kazanmak istiyor, kupayı almak istiyor. Arkadaşların, ellerinden gelen gayreti göstereceklerine inanıyorum. Biz de gönülden destek olmaya geldik dedi.

ALİ DANAŞ - İSTANBUL

ad(gh)