Devre arasında kadrosuna takviye yapmayı hedefleyen Beşiktaş’ın listesinin ilk sıralarında yer alan Gökhan Töre’den sıkıntılı haber geldi.
Sezon başında West Ham’a kiralanan ve ara transfer döneminde Kartal’a geri döneceği konuşulan milli futbolcunun sakatlığının ciddi olduğu belirtildi.
West Ham’da sakatlığı sebebiyle yaklaşık 1.5 aydır formasından uzak kalan Gökhan Töre’nin, yapılan kontrollerin ardından hem kas yırtıkları hem de en önemlisi dizindeki kıkırdaklarda da sorun olduğu ortaya çıktı.
Özellikle kıkırdak probleminin sakatlığın çok uzamasında etkili olduğu hatta zaman zaman futbolcuların kariyerlerini bitirme noktasına getirecek ciddiyet taşıdığı ifade edildi.
Beşiktaş yönetimi, bu gelişmelerin ardından transfer harekatını dondurma kararı aldı.
Ara transfer döneminde kadroya mutlaka bir ofansif kanat oyuncusu için katmak isteyen başkan Fikret Orman’ın da, sakatlık haberlerinin ardından Gökhan Töre’nin alınmasına soğuk baktığı kaydedildi.


TÖRE DE SICAK BAKMIYOR
Her ne kadar Beşiktaş’a geri döneceği yönünde haberler İngiliz medyasında da yer alsa da, 24 yaşındaki yetenekli yıldızın da sezon bitmeden West Ham’dan ayrılmak istemediği öğrenildi.
Kendini yeniden kanıtlamak isteyen ve İngiltere’de kalmak isteyen milli futbolcunun, başkan Fikret Orman ile Londra’da birkaç kez buluştuğu fakat bu konuyu açmadığı ve transfer konuşulmadığı ifade edildi.