Beşiktaş Kulübü'nün bugün gerçekleştirdiği yönetim kurulu toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Beşiktaş Genel Sekreteri Metin Albayrak, sezon sonuna kadar kadro dışı bırakılan Sezer Öztürk ve İbrahim Toraman ile ilgili kararı teknik heyetin alacağını söyledi.

Albayrak, Vodafone Arena'daki çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü belirterek, çalışmaları Ocak ayına kadar bitirmek istediklerini belirtti.

Ayrıca Metin Albayrak, bilet fiyatlarını ve nerede oynayacaklarıyla ilgili bilgileri de internet sitelerinden yayınlayacaklarını ifade etti.

Öte yandan bu sezonki Passolig kart ücretinin de yönetim tarafından karşılanacağı belirtildi.

"TORAMAN VE SEZER İLE İLGİLİ KARARI TEKNİK HEYET VERECEK"

Beşiktaş Genel Sekreteri Metin Albayrak, sezon sonuna kadar kadro dışı bırakılan Sezer Öztürk ve İbrahim Toraman ile ilgili kararı teknik heyetin alacağını söyledi.

İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk yine ortada kaldı. Sezonun bitmesiyle birlikte kadro dışı cezaları kalkan İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk, daha önce başkanla yaptıkları görüşme sonrası takıma katılmak ve kampa gitmek için umutlanmıştı. Ancak Sportif Direktör Önder Özen, geçen hafta yaptığı açıklamada İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk'ü gelecek sezon kadroda düşünmediklerini açıklamıştı. Buna rağmen yönetim kurulu, Toraman ve Sezer konusundaki kararın teknik heyet tarafından verilmesi gerektiğini açıklayarak şaşkınlık yarattı.

Önder Özen'in 'Toraman ve Sezer'i kadroya almayacağız' demelerine rağmen yönetimin böyle bir karar alması, "Bu kararı tekrar düşünün ve gözden geçirin. Bize resmi olarak rapor sunun" şeklinde yorumlandı.

Bu arada 3 haftadır açıklanması beklenen yönetimdeki görev değişikliğinin 1 hafta sonraya ertelendiği dile getirildi.

ALİ DANAŞ - İSTANBUL /

ad(gh)