Ali DANAŞ/LEEDS, () - BEŞİKTAŞ, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda eşleştiği Hollanda temsilcisi Feyenoord'tan korkmuyor.

Feyenoord'un Hollanda'nın güçlü temsilcilerinden biri olduğunu açıklayan siyah beyazlı kulübün yöneticileri, "İşimiz zor ama biz de Beşiktaş'ız. Bu turu geçeceğimize inanıyoruz" diye konuştu. Beşiktaşlı yöneticilerin kura çekimi ile ilgili değerlendirmeleri şöyle:

Basın Sözcüsü Metin Albayrak: ''Tek hedefimiz Şampiyonlar Ligi'ne kalmak. Bunun için de önce Feyenoord'u geçmemiz gerekiyor. Çeşitli sebeplerden dolayı iki yıldır Avrupa kupalarında yoktuk. Bu yüzden öncelikle Feyenoord'u geçip play off oynamaya hak kazanmalıyız. Takım olarak motivasyonumuz iyi düzeyde. İlk maçın deplasmanda olması da bizim için avantaj. Benim umudum bu turu geçeceğimiz yönünde. Biz iyi bir takımız ve daha da iyi olacağız."

Dış İlişkiler Sorumlusu Erdal Torunoğulları: ''Esasında Feyenoord istediğimiz takımlardan biri değildi. Ama şans böyleymiş. Feyenoord, altyapısı çok sağlam bir takım. Birçok oyuncusu gitse bile onların boşluklarını çok çabuk dolduruyorlar. Güçlü bir rakibimiz var. Her iki maçta da çok yüksek konsantrasyonla oynamalıyız. Takımımız iyi seviyede ve yapacağımız takviyelerle daha da güçlü olacağız. Korkmuyoruz, ama çok dikkatli olmalıyız."

Futbol A Takımı Sorumlu Yöneticisi Mete Vardar: ''5 rakibimiz vardı, içlerinden Feyenoord çıktı. Hayırlı olsun. Bizim amacımız sadece bu tur değil, iki turu da geçerek Şampiyonlar Ligi'ne kalmak. Elimizden geleni yapacağız. Kadromuza gelecek isimlerle daha da güçleneceğiz ve bu turu geçeceğimize inanıyorum."