Ali Danaş, İstanbul-

Beşiktaş bir süredir görüşme halinde olduğu Brezilyalı futbolcu Diego Ribas'tan vazgeçti.

Siyah-beyazlıların Futbol Dış Transferler Sorumlusu olan ve Diego transferinde tüm görüşmeleri yapan yönetici Erdal Torunoğulları, Diego transferinin tamamen gündemlerinden düştüğünü açıkladı.

"DİEGO'NUN BABASI'NIN DAYANILMAZ NOKTAYA GELEN İSTEKLERİ BU TRANSFERİ BİTİRDİ"

Torunoğulları Doğan Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada "Diego istediğimiz ve görüştüğümüz bir futbolcuydu, fakat menajerliğini yürüten babasının inanılmaz ve artık dayanılmaz noktaya gelen istekleri karşısında bu transferi yapmaktan vazgeçtik. Babası her gün yeni bir istek ile yeni bir teklif ile geliyor. Maalesef Brezilyalı futbolcuların babası olsun, abisi olsun transfer görüşmelerinde çok çok büyük zorluklar çıkartıyorlar. Diego'nun babası da bunu yaptı. Bizde bu transferden vazgeçtik. Babası bir hafta sonra yeni bir teklif ile gelse veya şartlarınızı kabul ediyorum dese bile kendisiyle ve Diego ile bir görüşmemiz olmayacak. Gündemimizde artık Diego diye bir futbolcu yok" dedi.

"BEŞİKTAŞ TARAFTARININ BAĞRINA BASACAĞI BAŞKA BİR FUTBOLCU İLE GÖRÜŞÜYORUZ"

Diego'dan vazgeçmelerinden sonra listede olan diğer bir futbolcu ile görüşmelere başladıklarını büyük bir mesafe kat ettiklerini söyleyen Torunoğulları "Beşiktaş taraftarının bağrına basacağı ve kesinlikle çok seveceği bir futbolcu ile görüşmelerimizde büyük mesafe kat ettik. Bittiği zaman açıklayacağız ve taraftarlarımızın mutlaka beğeneceği bir isim" şeklinde konuştu.

AD(MA)