Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe - Gençlerbirliği maçının hakemi Cüneyt Çakır'ı eleştirerek, Adil bir maç yönetmedi dedi.

Fikret Orman, Bayan Voleybol Takımı'nın CEV Challenge Cup yarı final ikinci maçı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Başkan Orman Bayan Voleybol Takımı'nı finalden dolayı tebrik ederek, Voleybol takımımız bize güzel hoş bir vakit geçirtti. İnşallah finalde kupayı alıp geleceğiz. Umutluyum. Düşük bütçelerle buralara kadar geldiler takdiri hak ediyorlar dedi.

Fikret Orman, basın mensuplarının hakem Cüneyt Çakır ile ilgili sorularına ise, Fenerbahçe - Gençlerbirliği maçındaki yönetimini kastederek, Adil maç yönetmedi. O kadar söyleyeyim diye cevapladı.

Hafta sonu Sapanca'da yapılan yönetim ve idarecilerin kampı ve 2024 hedefi için de açıklamalar yapan Fikret Orman, Beşiktaş üzerindeki ölü toprağını atıp önüne doğru bakıyor. On yıllık planımızı yapmak zorundayız. Hem üst hem de alt yapı hakkında bir araya geldik, tartıştık. Bir şeyler yapmaya gayret ediyoruz diye konuştu.

RAKİP ZARECHİE ODİNTSOVO

Bu arada Beşiktaş, CEV Challenge Kupası finalinde Rusya'nın Zarechie Odintsovo takımıyla karşılaşacak.

Finalin ilk karşılaşması Rusya'da, rövanşı ise İstanbul'da oynanacak.

ALİ DANAŞ - İSTANBUL

ad (gh)