BEŞİKTAŞ Transfer Komitesi Başkanı ve Asbaşkan Deniz Atalay’ın İzmir Karşıyaka’daki evinde vefat eden 87 yaşındaki annesi Şevkat Atalay, memleketi Denizli’de son yolculuğuna uğurlandı. 
BAŞKAN ORMAN'DA KATILDI
Şevkat Atalay, Denizli Ulu Camii’nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Asri Mezarlık’taki aile kabristanında toprağa verildi. Başkan Fikret Orman, cenaze töreninde Atalay’ı acı gününde yalnız bırakmazken, cenaze törenine yöneticiler Erdal Karaca, Umut Güner, Ahmet Kavalcı, Ahmet Ürkmezgil, Yalçın Kaya Yılmaz, Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut ve Denizlispor eski başkanlarından Ali İpek de katıldı.
"STADIN TEMELİ GELECEK HAFTA ATILACAK"
Cenaze namazından öncei basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Fikret Orman, İnönü Stadı’nın temelinin gelecek hafta atılacağını müjdeledi. Başkan Orman, eski eşine olan nafaka borcunu ödeyemediği için cezaevine giren Fevzi ile bir görüşme yaptıklarını hatırlattı, "Genel prensibimiz eski oyuncularımıza sahip çıkmak. Futbol Federasyonu’nun da Fevzi ile ilgilendiğini duyduk. Yaptığımız görüşmede profesyonel anlamda kendisine ne verebileceğimizi izah ettik. Sonuç hayırlısı olsun" dedi.
"FERNANDES'E ÜT S EVİYEDEN TEKLİFİMİZİ VERNDİK"
Başkan Orman, bir soru üzerine Portekizli yıldız Fernandes’i taraftarların çok sevdiğini vurguladı, "Fernandes sezon sonuna kadar sözleşmeli futbocumuz. Kendisiyle sözleşmemizi uzatmak istedik ve en üst seviyeden teklifimizi sunduk. Şu anda gelişme yok. Kendisinin bu sezon için aldığı paranın karşılığını sahada vermesini ve camiayı mutlu etmesini bekliyoruz" diye konuştu.