BEŞİKTAŞ, Torku Konyaspor maçı hazırlıklarına başladı. Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda Kayserispor'u 3-0 yenerek 3 maçlık beraberlik serisine son veren siyah-beyazlılar kendi sahasında oynayacağı Torku Konyaspor maçı hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla start verdi.
Teknik Direktör Slaven Bilic yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan antrenman 1.5 saat sürdü. Dinlenme ve taktik çalışması yapan siyah-beyazlılar, idmana ısınma koşularıyla başladı. Streching çalışması sonrası dünkü maçta forma giyen oyuncular idmanı noktaladı. Kayserispor maçında oynamayan ve sonradan oyuna giren futbolcular 5'e 2, pas ve şut çalışmaları yaptı. Yarım sahada üç takım halinde yapılan çift kale maçlarla antrenman sona erdi.
İdmana bireysel hazırlıklarını sürdüren Muhammed Demirci ve Serdar Kurtuluş ile tedavisine devam edilen Mustafa Pektemek ve milli takımlarına giden; Hugo Almeida, Tomas Sivok, Veli Kavlak ile izinli olan Tolga Zengin, Cenk Gönen ve Manuel Fernandes katılmadı. Pedro Franco takımla birlikte çalıştı.
Siyah Beyazlılar 13 Kasım Çarşamba günü saat 17.00'a kadar izin yapacak.
MİLLİ MAÇ ARASI 2 HAZIRLIK MAÇI
Beşiktaş Spor Toto Süper Lig'e verilecek arada 2 hazırlık maçı oynayacak. Milli maçlar nedeniyle lige verilecek arayı değerlendirmek isteyen Beşiktaş Shaktar Donetsk ve İstanbul Bş.Bld. ile hazırlık maçları oynayacak. Maçların programı şu şekilde:
14 Kasım Perşembe
19:00 Beşiktaş - Shakhtar Donetsk (Atatürk Olimpiyat Stadı)
17 Kasım Pazar
15:30 Beşiktaş - İstanbul Bş. Bld. (BJK Nevzat Demir Spor Tesisleri)
10 KASIM'DA ATATÜRK'E SAYGI
Beşiktaş, Atatürk'e saygısını her fırsatta gösteriyor. Beşiktaş Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 75. yılı sebebiyle internet sitesinin açılış sayfasını Atatürk ve Anıtkabir görseli yaparken Başkan Fikret Orman bugünün anlamı ile ilgili bir mesaj yayınladı. Başkan Fikret Orman'ın mesajı şöyle: ''Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 75. yılında saygıyla ve minnetle anarken, ilke ve devrimlerine yürekten bağlılığımızı yineliyoruz. Beşiktaş Camiası olarak bizler; Atamız'a olan kalbimizdeki derin sevgi ve inançla, bizlere işaret ettiği muassır medeniyet yolunda kararlılıkla yürümeye devam ediyoruz. Dünya döndükçe Atamız'a olan sevgimiz, saygımız, inancımız ve Beşiktaşlı duruşumuz sürecektir.'' AD(MA/FG)