GOLCÜSÜ Oumar Niasse'yi, Lokomotiv Moskova'ya 5.5 milyon Euro'ya satan Akhisar Belediyespor'un Brezilyalı yıldızı Bruno'ya Beşiktaş'ın talip olduğu öğrenildi.
Yeşil siyahlı takımda geçen sezon 11 gol atarak Niasse'dan sonra takımın en skorer oyuncusu olan Bruno'ya Beşiktaş'ın istediği belirtildi. Bu sezon Şampiyonlar Ligine katılmak isteyen Beşiktaş'ın Akhisar Belediyespor'la masaya oturduğu ve transferi büyük ölçüde bitirdiği iddia edildi. Akhisar Belediyespor'un Bruno için Beşiktaş'tan 4 milyon Euro istediği ifade edildi. 
İzmir'de Bruno'nun menajeri ile görüşen siyah beyazlıların golcü futbolcuyla da her konuda anlaştığı kaydedildi. Futbol hayatına Flamengo'da başlayan 26 yaşındaki Bruno, 2011-2012 sezonunda Orduspor'a transfer oldu. 1 sezon Orduspor'da görev yapan golcü oyuncu 2012-2013'te geldiği Akhisar Belediyespor'da toplam 17 gol atmayı başardı.
Akhisar Belediyespor'la 2015'e kadar sözleşmesi bulunan Bruno, kulübünün sözleşme uzatma teklifini kabul etmeyerek yönetime "Kariyerime ya 3 büyük kulüp, ya da Avrupa'da devam etmek istiyorum" mesajını gönderdi.   

FOTOĞRAFLI