BEŞİKTAŞ, Antalya'da oynadığı ilk hazırlık maçında Almanya Bundesliga ekiplerinden Borussia Mönchengladbach ile 1-1 berabere kaldı. Beşiktaş'ın golünü 84. dakikada Mustafa Pektemek atarken, Borussia Mönchengladbach'ın golü ise 72. dakikada Mlapa'dan geldi.

Karşılaşmanın ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'in yerine konuşan yardımcısı Nikola Jurcevic, şunları söyledi:

''Kasımpaşa maçının tekrar edilecek olmasından dolayı mutluyuz. Bence çok doğru bir karar. Bu akşam Alman liginin çok güçlü bir takımına karşı bir hazırlık maçı oynadık. Oyuncularımızın performansı ve geri dönüşten gayet memnunuz.''

Kolombiyalı stoper Pedro Franco ise iyi bir takıma karşı iyi bir hazırlık maçı oynadıklarını belirterek, ''Benim için de forma şansı bulmak mutlu bir şey. Beşiktaş'ta çok mutluyum, burada kalmak istiyorum ve forma giymek istiyorum. Ben iyi çalıştığıma inanıyorum. Tercihleri hocamız yapıyor. Onun tercihlerine saygı duymak lazım. Yarından itibaren Kasımpaşa maçını düşünmeye başlayacağız" diye konuştu. ad (os)