Beşiktaş'ta 10 numara transferi her geçen gün yeni bir boyut kazanıyor.

Dinamo Kiev'li Belhanda'dan yüksek bonservis sebebiyle vazgeçmek zorunda kalan Beşiktaş listesindeki 10 numara adaylarından biri olan Bryan Ruiz'i de Werder Bremen'e kaptırmak üzere.

Siyah beyazlılar Hunt ve Lanzini transferlerinin gerçekleşmemesinden sonra daha önce anlaşma sağladıkları Bryan Ruiz'i bekletmeye almış ve bu sefer Belhanda için Dinamo Kiev ile pazarlık masasına oturmuştu. Dinamo Kiev başkanı Ihor Surkis'in son yapılan pazarlıkların ardından fiyatı bir anda yükseltmesi üzerine Belhanda'dan da vazgeçmek zorunda kalan siyah beyazlılar Bryan Ruiz transferinde elini çabuk tutmaz ise 10 numara arayışlarına sil baştan başlamak zorunda kalacak. Çünkü Bryan Ruiz Werder Bremen'e imza atmak üzere.

ALMAN MEDYASINDA BRYAN RUİZ WERDER BREMEN İLE 2 MİLYON EURO'YA ANLAŞTI İDDİASI

Alman medyasına göre Fulham ile Bryan Ruiz için görüşmelere başlayan Werder Bremen bu transferi sonuçlandırmaya çok yakın. Alman basınında Werder Bremen'in Bryan Ruiz için Fulham'a 4 milyon Euro bonservis bedeli teklif ettiği, oyuncu ile de yıllık 2 milyon Euro'ya anlaşma sağladığı ve bu transferin bitmesinin an meselesi olduğu iddia ediliyor.

FULHAM TEKLİFLERE AÇIK

Fulham'ın, Werder Bremen'den aldığı teklifi ilk etapta beğenmediği fakat oyuncusunun Werder Bremen ile anlaştığı iddiasını da reddetmeyerek Alman ekibine açık kapı bıraktığı öğrenildi.

Bryan Ruiz haricinde listesine son olarak Queens Park Rangers'ta oynayan Fas'lı Adel Taarabt'ı da ekleyen Beşiktaş'ın aylar süren 10 numara arayışının nasıl sonuçlanacağını önümüzdeki günler gösterecek.