TARAFTARLAR SONUNDA FUTBOLCULARI GÖREBİLDİLER

Fenerbahçe, akşam yaptığı günün ikinci antrenmanı ile yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü. Sarı-lacivertli futbolcular ilk yarım saati basına açık yapılan antrenmanda düz koşunun ardından kuvvet, çabukluk ve dayanıklılık içeren bir çalışma yaptı.

Sakatlığı nedeniyle tedavisi süren Egemen Korkmaz takımdan ayrı sahada düz koşu yaptı. Ardından tecrübeli futbolcunun özel program doğrultusunda salonda dizini kuvvetlendirici çalışmalar yaptığı öğrenildiği belirtildi.

NEŞELİ ÇALIŞMA

Antrenmanda her futbolcudan en çabuk şekilde eşini bulmasının istendiği çalışmada renkli görüntüler oluştu. Eşini bulmakta zorluk yaşayan ya da geç kalan futbolculara çeşitli cezalar verdi. Çalışmada kahkaha sesleri yükselirken, Diego'nun da oldukça neşeli olduğu ve takım arkadaşlarına çabuk kaynaştığı görüldü.

BAŞKAN AZİZ YILDIRIM VE YÖNETİCİLER GELDİ

Bu arada Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler, sarı-lacivertli takımın kamp yaptığı Topuk Yaylası Tesisleri'ne geldi. Kendi kullandığı aracıyla tesislere gelen Yıldırım, bir süre yanındakilerle birlikte tesislerin balkonunda antrenman yapan takımı izledi. Yıldırım ve beraberindekiler daha sonra sahaya indi ve yedek kulübesinde takımın antrenmanını izledi. Yıldırım ile birlikte yöneticiler Selim Kosif ile Selim Sapan'ın yanı sıra amcası Selçuk Yıldırım da tesislere geldi.

TARAFTARLAR FUTBOLCULARI 3. GÜNDE GÖREBİLDİ

Öte yandan sarı-lacivertli taraftarlar ilk 2 günkü yoğun sisin ardından akşamki antrenmanda futbolcuları görme imkanı buldu. Sarı-lacivertli taraftarlar futbolculara sevgi gösterilerinde bulundu.