BANVİT Basketbol 5 sezondur kadrosunda bulunan takım kaptanı Keıth Sımmons'ın sözleşmesini 2015-2016 sezonu sonuna kadar uzattı.
Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu konferans odasında yapılan imza törenine Kulüp Başkanı Özkan Kılıç ve Genel Menajer Turgay Çataloluk katıldı, taraftarlar Kaptan Simmons’a büyük ilgi gösterdiler.
İmza töreninde konuşan Başkan Özkan Kılıç yaptığı açıklamada, "Simmons Banvit’te istikrarlı grafik çizmiş ve oynamış olduğu 4 sezon boyunca takımın başarısında önemli pay sahibi olmuştu. Bu nedenle sözleşmesini iki yıl daha uzattık. Banvit’te beşinci sezonu yaşayan Keıth Sımmons 2012-2013 sezonu başında Türk vatandaşlığı hakkı kazanmıştı. Yapılan yeni sözleşmeyle birlikte 7 sezonu tamamlayacak olan Keith Simmons ve Banvit ülkemizde ender görülen bir istikrar örneğine de imza atmış oldular." diye konuştu.
Özkan Kılıç sözleşmenin 2 yıllık olacağını ve 2015-2016 sezonu sonunda sona ereceğini sözlerine ekledi. Sözleşme yenilemesinden mutluluk duyduğunu belirten Simmons da; Banvit’i mükemmel bir aile, arkadaşlık ve dürüstlük ortamı olduğu için burada olmaktan mutluyum diye konuştu.