Beko Basketbol Ligi takımlarından Banvit Basketbol Kulübü'nün Başkanı Özkan Kılıç, oyuncusu Şafak Edge ve başantrenörleri Dimitrios Itoudis’in başka bir takıma transfer olacağı iddialarının dooğru olmadığını açıkladı.
Başkan Kılıç, “Şafak Edge’nin Pınar Karşıyaka’ya transferi söz konusu değildir. Kendisi 1 sezon daha Banvit Basketbol Kulübü sporcusudur. Kulübümüzün Şafak'ı herhangi takıma göndermek gibi bir niyeti de bulunmamaktadır" dedi. Başantrenörleri Dimitrios Itoudis’in Rusya'nın CSKA takımına transfer olacağı şeklindeki iddialara da değinen Başkan Kılıç, şunları söyledi:
"Itoudis’in Rusya'nın CSKA takımına transfer olacağı kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Itoudis ve yönetimimiz bir araya gelerek önümüzdeki sezonla ilgili çalışmalarına devam edecek. Kulübümüze yakıştırılan antrenör adayları Ilias Zouros veya Panagiotis Giannakis ile ilgilendiğimiz haberi de gerçeği yansıtmamaktadır. İsmi geçen antrenörlerle ilgili kulübümüzün herhangi bir tasarrufu ya da teması asla olmamıştır."

FOTOĞRAF