BANVİT JR. NBA CUP, TIM HARDAWAY VE OĞLUNUN KATILDIĞI BASIN TOPLANTISIYLA TANITILDI

NBA'in efsane isimlerinden Tim Hardaway ve New York Knicks takımında forma giyen oğlu Tim Hardaway Jr, 14 yaş altı ve 16 yaş altı sporcuların yer aldığı Banvit Jr. NBA Cup organizasyonunun tanıtımına katıldı.

İstanbul Teknik Üniversitesi'nin (İTÜ) Maslak yerleşkesindeki spor salonunda düzenlenen toplantıda NBA Türkiye Direktörü Naci Cansun ve Banvit Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Görener de hazır bulundu.

NBA Türkiye Direktörü Ali Cansun, basketbol tutkusunu dünyaya yayabilmek için sadece ABD'da değil, her kıtada yüzlerce organizasyon düzenlendiğini ifade ederek, "Banvit Jr. NBA Cup gibi aktiviteler, çalışmanın çok önemli bir parçası. Şu anda çalışan gençler sadece Türk basketbolunun değil, dünya basketbolunun geleceği. Bu nedenle de Banvit gibi kıymetli bir ortakla hareket etmekten memnuniyet duyuyoruz" diye konuştu.

Cansun ayrıca, "Programımız içinde NBA elçileri Tim Hardaway ve oğlu da aramızda. Bizim için çok önemli bir çalışma" dedi.

Etkinlik sponsoru Banvit'in yönetim kurulu başkanı Ömer Görener ise, böyle bir organizasyonun parçası olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bizim Banvit olarak amacımız, sağlıklı nesillerin yetişmesine katkı sağlamak. Basketbola olan sevdamız da malum. Bu sevdamızı Bandırma dışına da taşımak istiyoruz. Hardaway ailesine de bize verdikleri destek için teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Tim Hardaway ve oğlu Tim Hardaway Jr ise ilk kez geldikleri Türkiye'de çok sıcak bir şekilde karşılandıklarını, böyle bir organizasyonun parçası olmanın kendilerini çok mutlu ettiğini söylediler.

GÖKHAN HEBEPÇİ - İSTANBUL /

gh(gh)