Spor Toto 2'nci Lig Beyaz Grup takımı Bandırmaspor, bu hafta sonu sahasında oynayacağı Ankaragücü maçı için taraftararına centilmenlik çağrısında bulundu.
TARAFTARLARLA TOPLANTI
Bandırmaspor Başkanı Mehmet Kılkışlı, Ankaragücü maçı için bir grup taraftarla Ticaret Odası Konferans Salonunda bir araya geldi. Başkan Mehmet Kılkışlı, taraftarlarına Ankaragücü maçında takımlarını centilmenlik kuralları içerisinde desteklemelerini istedi.
CEZA ALMAMA UYARISI
Bandırmaspor’un bu maçta ceza alması durumunda 15 ve 19 Mayıs’ta oynanacak olan play off maçlarını seyircisiz oynayacaklarını dile getiren Kılkışlı, "Bundan dolayı taraftarımızın çok dikmkatli olmaları gerekiyor" dedi. 
PARA CEZASI KAPIDA
Sezon başından bu yana takım olarak kötü tezahürat ve çıkan olaylardan dolayı Bandırmaspor’a 100 bin TL’ye yakın idari para cezası kesildiğini dile getiren Başkan Kılkışlı, kesilen idari para cezalarının maç gelirlerinin altında olduğuna dikkat çekti.
Başkan Kılkışlı, bu maçta saha içi ve saha dışı güvenliğinin 60 özel, 300 resmi olmak üzere toplam 360 emniyet mensubunun görev yapacağını sözlerine ekledi.

EÖ(CE/AÖ) FOTOĞRAF