BANDIRMASPOR teknik direktörü Mustafa Çapanoğlu, 2014-2015 futbol sezonu hazırlık çalışmaları ikinci etabına 31 Temmuz 2014 tarihinde Bolu’da başlayacaklarını söyledi.
İkinci etap çalışmaları öncesinde takıma bir santrafor almayı planladıklarını dile getiren Çapanoğlu, transfer komitesinin bir üst liglerde mücadele eden 3 futbolcuyla görüşmelerin devam ettiğini, görüşmelerin bu hafta içinde sonuçlanmasının beklendiğini söyledi.
Grupta bulunan takımlar kadar Bandırmaspor’un da şampiyonlukta iddialı olduğunu dile getiren Çapanoğlu, "Bu yıl grubumuzda çok sayıda iddialı takım var. Ancak Bandırmaspor olarak bizimde diğer takımlar kadar iddiamızın olduğunu düşünüyorum. Geçen yıl kapsından döndüğümüz PTT 1'inci Ligi’ne bu yıl çıkmak istiyoruz" dedi.
Bu yıl geçtiğimi sezona kısayla dava fazla taraftar desteğine ihtiyaçlarının bulunduğunu dile getiren Çapanoğlu, "Grubumuzda ciddi taraftar desteğine sahip takımlar var. Geçtiğimiz yıl bizleri iç ve dış sahada yapmış olduğumuz müsabakalarda bizleri destekleyen taraftarımızdan bu yıl daha fazla destek bekliyoruz. Taraftarımız hedeflerimize ulaşmamızda en önemli etkenlerden biri olacaktır" şeklinde konuştu.

FOTOĞRAFLI