Erdem ÖZCAN/BANDIRMA(Balıkesir),()- BANDIRMASPOR Kulüp Başkanı Mehmet Kılkışlı, "Kimse Donkişotluk, şövalyelik yapmasın. 2007 yılından bu yana bu kulübün başındayım. Belediyenin desteği olmadan Bandırmaspor’un yaşaması mümkün değil" dedi.
DESTEK GÖRMEDİK
Öğretmenevi'nde AK Parti Bandırma İlçe Başkanlığı'nın düzenlendiği kulüplerin sorunlarının tartışıldığı toplantıda konuşan Başkan Mehmet Kılkışlı, şunları söyledi:
"Bu gerçeği dile getirmek ve kulübe verilmesi gereken desteği anlatmak için Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel’e 3 defa gittim. Ya bize fazla güvendiğinden, ya da spora sıcak bakmadığından istediğimiz desteği hiç vermedi. 1965 yılında kurulan bu kulübe en büyük desteği, belediye başkanlığı döneminde Cemal Öztaylan verdi."
VAKIF MÜLKLERİ KULÜBÜN
Aynı zamanda Bandırma Gençlik ve Spor Vakfı Başkanı Sedat Pekel’in vakfın parasını Bandırmaspor’a verirken bile basının önünde şov yaparak verdiğini öne süren Başkan Kılkışlı "Daha önce kulübün mülkleri vakfa aktarılmıştı. Bize ait olan kaynakları almakta zorlanıyoruz. Vakfın ilk kongresinde, belediye başkanının, vakıf başkanı olmasını engelleyecek adımları atacağız" dedi.

EÖ(CE/AÖ) FOTOĞRAF