PTT 1'inci Lig’de ikinci yarının ilk maçında Tavşanlı Linyitspor’u deplasmanda 2-0 yenen Balıkesirspor zirveyle puan farkını 2’ye indirirken ilk yarının yıldızları kaptan Muhammet ve Karikari’nin golleri bölüşmesi bu karşılaşmada da sürdü.
15'inci dakikada füze gibi bir şutla ağları sarsan Muhammet gol sayısını 11’e çıkarırken, ikinci yarıda galibiyeti garantileyen Karikari de 10’uncu golüne imzasını attı. Balıkesirspor'un 33 golünün 21’ine imza koyan ikili krallık yarışında Manisaspor'lu Perovic’in ardından ikinci ve üçüncü sırada yer aldı.
Bu arada Tavşanlı Linyitspor maçı için Kütahya’ya giden taraftarlardan yaklaşık 200’ünün biletleri olmadığı gerekçesiyle tribünlere alınmaması tepkiye yol açtı. Taraftarlar, "700 kilometre yolu boşu boşuna gidip geldik" derken, Başkan Tuna Aktürk "Bize 400 bilet bastırıldığını ve bittiğini söylediler. Bildiğim kadarıyla stad 12 bin kişilikti ve konuk takıma 600 kişilik yer ayrılması gerekiyordu. Tavşanlı Linyitspor'lu yetkilileriyle görüştük. Başkanları ılımlı yaklaştı ancak iki yöneticiyi ikna edemedik" dedi. ÇY(YÇ/AÖ)