BALIKESİRSPOR teknik direktörü İsmail Ertekin, iyi bir takım oluşturduklarını belirterek, "Balıkesirspor bu lige yeni çıktı. Hedefi ben değil, futbolcularım belirleyecek" dedi.
İkinci etap çalışmalarını Bou'da sürdüren Süper Toto Süper Lig'in yeni takımlarından Balıkesirspor, bugün de tempolu bir çalışma yaptı. Taktik ağırlıklı çalışmaları 16 Ağustos tarihine kadar devam edeceklerini, 2'nci etap kampı için tekrar Bolu'yu tercih ettiklerini belirten teknik direktör Ertekin, şunları söyledi:
"Bolu'da bir yandan çalışırken transferlerimizi tamamladık. Takımımızdan gerekli verimi alabilmek için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Şu an ikinci etap kampımızın son 4 günündeyiz. Ve bu süreyi iyi değerlendirmek istiyoruz. Şu ana kadar yaptığımız çalışmalar gayet olumlu. İnşallah lige kadar bu çalışmalara devam edip, hazır bir takım olmak için elimizden geleni yapacağız."
İsmail Ertekin, açıklamasının sonunda şöyle konuştu:
"Transferde şu andan itibaren çok büyük bir beklentimiz yok. Hem sayısal, hem de nitelik olarak oyuncularımızı tamamladığımızı düşünüyorum. Yeni yabancılar ve yerlilerle kadroda bir değişim oluştu. Bu tür takımlarda takım bütünlüğü sağlamak kolay değildir ama şu ana kadar ki tablomuz oldukça olumlu. Bunu lige yansıtmamız gerekiyor. Balıkesirspor, bu lige yeni çıktı. Hedefi ben değil, futbolcular belirleyecek. Şu an ki tabloya bakarsak iyi, renkli ve seyirciye iyi bir futbol seyrettirecek bir takım oluşturduğumuzu düşünüyorum"

FOTOĞRAFLI