SPOR Toto Süper Lig'e çıktıktan sonra Manisaspor'dan Bülent Cevahir, Eray Ataseven, Murat Gürbüzerol ve Volkan Babacan'ı alan Balıkesirspor'un transfer listesi yıldız isimlerle doldu.
Balıkesirspor Beşiktaşlı Sezer Öztürk ve Galatasaraylı Dany'den sonra Bursasporlu Colin Kazım, Gençlerbirliği'nden Ermin Zec ile Kasımpaşalı İlhan Eker'i takibe başladı. İngiltere'de Blackburn, Yunanistan'da Olympiakos, Türkiye'de Fenerbahçe ile Galatasaray formaları giyen, Euro 2008'de yarı finale çıkan A Milli Takım'da yer alan sağ açık Kazım, Bursa'da kadro dışı kaldı.
Bosna Hersekli 26 yaşındaki sol kanat Zec'in Başkent temsilcisiyle sözleşmesi bitti. Balıkesirli olan 31 yaşındaki stoper İlhan, Gençlerbirliği, Kayserispor'da oynadı, Fenerbahçe'yle 2011'de şampiyonluk yaşadı. Üç futbolcuyla temaslara başlanacak. Listedeki Dany, eski kulübü Gaziantepspor, Sezer ise Bursaspor'la da temasta. Başkan Tuna Aktürk, Medical Park Antalyaspor'dan ayrılan Isaac ve Fornezzi'yle kesin olarak ilgilenmediklerini yeniledi. Kurmaylar iç transferi de netleştirmeye çalışıyor.