SÜPER Lig'in yeni yüzü Balıkesirspor'un Bolu kampı tüm hızıyla sürerken, kırmızı beyazlıların iki yeni transferi kaleci Kenan Hasagiç ve golcü Gökhan Ünal, antrenmanlardaki performanslarıyla göz dolduruyor. Kamp dönüşü 1 yıllık sözleşme imzalaması beklenen Boşnak file bekçisi Hasagiç, idmanlardaki kurtarışlarının yanı sıra, genç kalecilere örnek davranışlarıyla da takdir topluyor.
Son transfer Gökhan Ünal ise çift kalede attığı gollerle ustalığını konuşturuyor. Hırsı ile dikkat çeken tecrübeli futbolcu, idmanlardan sonra da ekstra çalışmalarla lige hazırlanıyor. Balıkesirspor Portekiz'in Braga takımından aldığı stoper Coelho takımın en iyisi olarak dikkat çekiyor. Kısa sürede arkadaşlarına uyum sağlayan Portekizli oyuncu, ustalığı ile defansın vazgeçilmez ismi olacağını gösteriyor.
İLK RAKİP ALASHKERT
Balıkesirspor, Bolu'daki ilk hazırlık maçında yarın Ermenistan 1'inci Lig takımlarından Alashkert ile karşılaşacak. Bolu Termal Otel'in tesislerindeki müsabaka saat 18.00'de başlayacak. Balıkesirspor, 23 Temmuz'da Azerbaycan'dan Hazar Lenkeran, 26 Temmuz'da ise Mersin İdman Yurdu ile oynayacak.

FOTOĞRAFLI