BALIKESİRSPOR teknik direktörü İsmail Ertekin, şampiyonluk için iç sahadaki 5 galibiyetin yeteceği şeklindeki hesabının Ankaraspor beraberliği ile bozulduğunu belirtti, ''Yeni formülümüz 4 iç saha, bir deplasman galibiyeti" dedi.
İsmail Ertekin, "Görünen o ki, bu yarış son maça kadar sürecek. Önümüzde çok zorlu 8 hafta var. Bu süreçte şampiyonluk için tüm gücümüzü ortaya koyacağız. Şu anda tek hedefimiz Şanlıurfaspor maçı. Kazanıp, Ankaraspor beraberliğini telafi etmek istiyoruz" diye konuştu.
Mersin İdmanyurdu ve Samsunspor’un da iddialı konuma gelmesini avantaj olarak yorumlayan Ertekin, "Her ikisinin de üst sıralardaki takımlarla maçları var. Tek rakiple uğraşmaktansa, 5 takımla uğraşmak daha iyi" ifadesini kullandı.
İlk iki konusunda favorisinin olmadığını sözlerine ekleyen teknik adam, "Düne kadar İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Ankaraspor en büyük rakibimiz gibi görünüyordu. Şimdi Mersin İdmanyurdu'da devreye girdi. Ancak biz işi bu noktaya getirdikten sonra sonunu da getireceğimize inanıyorum" yorumunu yaptı.

ÇY(YC/AÖ)