PTT 1'inci Lig’de ikinci yarıya Tavşanlı Linyitspor deplasman galibiyetiyle başlayan Balıkesirspor, pazar günü sahasında oynanacağı Fethiyespor maçının hazırlıklarına başlarken sarı kart sınırındaki oyucular uyarıldı.
Daha önce 3’er sarı kartı bulunan Ertuğrul, İsmail ve Murat’ın cezalı duruma düşmeleri halinde Tekden Denizlispor derbisinde forma giyemeyeceğini hatırlatılarak, "Gereksiz kart görmeyin. Denizli’ye eksiksiz gidelim" mesajı verildi.
Bu arada Fethiyespor’un son dönemde yükselen form grafiği, kırmızı beyazlı takımın dikkatini çekti. Son 4 lig karşılaşmasında 3 galibiyet 3 beraberlik alırken Zirkaat Türktiye Kupası'nda da Fenerbahçe’yi eleyen Fethiyespor, ligin 2'nci yarısına da 4-0’lık 1461 Trabzon galibiyetiyle başladı. Bugüne kadar sahasında oynadığı 9 maçta 7 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi alan Balıkesirspor ise iç saha performansına güveniyor.
TRANSFER BİTMEZ
Devre arasında kadrosunu Ganalı kaleci Kingson, Sierra Leoneli Khalife Jabbie, Bursasporlu Okan Deniz ve Sivassporlu Uğur Akdemir’le güçlendiren Balıkesirspor'da takviye çalışmaları sürüyor. "Balıkesirspor'da transfer bitmez" diyen Kulüp Başkanı Tuna Aktürk, "Transferi kapattık, diyemem. Takıma katkı sağlayacak ekstra bir oyuncu bulursak renklerimize bağlarız" dedi. CY(YC/AÖ)