SÜPER Lig'e çıktıktan sonra transferde Manisaspor'un yıldız oyuncuları Bülent Cevahir, Eray Ataseven, Murat Gürbüzerol'a bir bir imza attıran Balıkesirspor, milli file bekçisi Volkan Babacan'la da kesin olarak anlaşmaya vardı.
İstanbul Başakşehir'de oynamak istediği ileri sürülen kalecinin bonservisini aldıklarını, kendisiyle 3 yıllık sözleşme imzaladıklarını belirten Başkan Tuna Aktürk, "Volkan'la ilgili pürüz yok. Kalecilerimiz Volkan, Emrullah ve Ertuğrul Furkan olacak. İddia edildiği gibi Medical Park Antalyaspor'dan Fornezzi'yle ilgilenmiyoruz" dedi.
Galatasaray'ın Dünya Kupası'nda Kamerunlu milli takımında forma giyen stoper Dany ile ilgilendiklerini doğrulayan Başkan Aktürk, "Teklifimizi ilettik ve yanıt bekliyoruz. Süper Lig'den ve yurtdışından ilgilendiğimiz oyuncular var" dedi. İç transferde Ertuğrul Arslan, Murat Sözgelmez, Deniz Vural gibi oyuncularla bu hafta görüşeceklerini açıklayan Başkan Aktürk, transferde ağır kaldıkları yönündeki eleştirilere de, "Şu ana kadar dört milli futbolcu transfer ettik. Süper Lig'de en çok oyuncu transfer eden takım biziz" diyerek yanıt verdi.