PTT 1'inci Ligi’nde Adana Demirspor ve Boluspor karşısında galip gelen Balıkesirspor, lider Ankaraspor’un Fethiyespor’a yenilmesiyle zirveye bir adım daha yaklaşmanın sevincini yaşadı.
Ankaraspor ve takipçisi İstanbul Büyükşehir Belediyespor'le aralarında 2 puan fark bulunduğunu hatırlatan Başkan Tuna Aktürk, “Bu şartlarda üst üste oynayacağımız Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve 1461 Trabzon maçları büyük önem kazandı” dedi. Ligde çok zor haftaların başladığına dikkat çeken Başkan Tuna Aktürk, şöyle konuştu:
"İlk yarıdaki gibi bol gollü galibiyetleri görmek artık zor. Her takım birbirini yenebilir. Biz Denizli'ye, Ankaraspor Fethiyespor'a kaybetti. Boluspor galibiyetiyle yarıştan kopmayacağımızı bir kez daha gösterdik. Önümüzdeki Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve 1461 Trabzon maçlarını da kazanmamız gerekiyor. Bunu da hep birlikte başaracağız."
GECE MAÇINA HAZIR
Balıkesirspor, Atatürk Stadı’ndaki ilk gece maçını pazar günü Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'la oynayacak. 1950’de inşa edilen ve Balıkesirspor’un 1. Lig’e çıkmasının ardından tribünleri yenilenen Atatürk Stadı, 64 yıl sonra 2 milyon TL harcamayla ışıklandırıldı. Türk Telekom Arena, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu ve Atatürk Olimpiyat Stadı gibi HD çekimlere uygun ışıklandırma yapılan tesisteki ilk gece maçı pazar günü saat 19.00’da başlayacak. CY(YC/AÖ)