SÜPER Lig'in açılış maçında Akhisar Belediyespor'u ağırlamaya hazırlanan Balıkesirspor'a Vali Ahmet Turhan ve Emniyet Müdürü Ferudun Boz'dan moral ziyareti geldi.
Vali Turhan ile Boz, 2'nci Başkan İsa Tamer Çelik'le birlikte bugünkü antrenmanı izledi. Tesislerdeki antrenman sahasını yetersiz bulan Vali Turhan, "Süper Lig'de mücadele edecek olan Balıkesirspor'a daha geniş bir antrenman sahası gerekiyor. Tesislerde Gençlik Spor İl Müdürlüğü'ne ait olan ve kullanılmayan 1 nolu sahanın kulübe kazandırılması için İl Müdürü İlhan Aslan konuşacağım" dedi.
Antrenmanın sonunda teknik direktör İsmail Ertekin ile görüşerek bilgi alan Vali Turhan, futbolcularla yemek yedi. Yemekten önce kısa bir konuşma yapan Vali Turhan, şunları söyledi:
"Yıllar sonra Süper Lig özlemine son veren yönetime, teknik ekibe, tüm futbolcu arkadaşlarımıza kısacası bu başarıda emeği geçen kim varsa hepsine sonsuz teşekkür ediyorum. Balıkesirspor'un Süper Ligde başarılı olması için elimizden gelen desteği vermeye hazırız."
İsa Tamer Çelik ise ziyarette Vali Turhan'a adının yazılı olduğu 10 numaralı formayı hediye etti. Boz'un formasını ise İsmail Ertekin verdi.