BALIKESİRSPOR, Süper Lig'de 38 yıl sonra çıktığı ilk maçta sahasında Akhisar Belediyespor'a 2-1 yenilse de taraftarından alkış, yönetimden destek aldı. Maç sonrası kırmızı beyazlıları tribünlere çağıran taraftarlar oyuncuları alkışlayarak moral verdi. Yönetim de soyunma odasında oyuncular ile teknik heyetle görüşerek güvenlerini iletti, daha iyi oyun ve mücadele beklediklerini dile getirdi.
Balıkesirspor'da karşılaşma öncesi sakatlanan Vargas'tan da iyi haber geldi. Takımın en büyük kozu olarak gösterilen, sağ arka adalesinde kısmi yırtık meydana gelen Vargas lige verilen arada iyileşerek Torku Konyaspor deplasmanında sahada olacak. Akhisar Belediyespor karşısında kötü oynadıklarını söyleyen Başkan Tuna Aktürk, "Rakibimiz Süper lig tecrübesini sahaya yansıttı ve kazandı" diye konuştu.
TRANSFER YOK
Sezona yenilgiyle başlayan Balıkesirspor, transferin son günlerinde takıma takviye yapmayı düşünmüyor. Balıkesirspor'a özelllikle kaleci ve golcüler konusunda eleştiri getirilirken Başkan Aktürk, "Takviye yapmayı düşünmüyoruz. Yeni transfer çok çok zayıf bir ihtimal olur" dedi.