PTT 1'inci Lig'de Balıkesirspor, pazar günü Süper Lig'e çıkmanın planını yaparken grup lideri ve şampiyon İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un teknik direktörü Cihat Arslan, "Balıkesirli olmam, Balıkesirspor'a kıyak yapacağım anlamına gelmez" dedi.
Bu konudaki söylentilerden duyduğu rahatsızlığı dile getiren Cihat Arslan, "Balıkesirli olmaktan gurur duyuyorum. Ancak şu anda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un başındayım. Bu noktada nerede doğduğumun hiçbir önemi yok. Bir tarafa güzellik yapmak için, diğer tarafın vebalini sırtıma alamam. Bugüne kadar temiz yaşadım, temiz ölmek istiyorum" diye konuştu.
Ne Balıkesirspor'un, ne de Orduspor'un Süper Lig'e çıkmasının kendilerini ilgilendirmediğini sözlerine ekleyen Cihat Arslan, "Süper Lig'e çıkacak 2'nci takım bizim tarafımızdan belirlenmesin. Kendileri hak etsin, kendileri şampiyon olsun. Biz, taraf değiliz" ifadesini kullandı. Balıkesirspor maçında bazı oyuncularının forma giyemeyecek olmasını da değerlendiren Cihat Arslan, şöyle devam etti:
"1461 Trabzon maçı öncesi en önemli futbolcularımızdan Doka'ya izin verdik. Ama onun yerine forma giyen Tayfun iki gol attı. Bazı oyuncularıma şampiyon oldukları zaman motive amaçlı izin vereceğimi söyledim ve verdim. Biz kimseye boyun eğmeyiz, kimsenin de adamı olmayız. Bu böyle bilinsin."

CY(YC/AÖ)