PTT 1'inci Lig’de zirve mücadelesi veren Balıkesirspor’da gözler pazar günü oynanacak Fethiyespor maçına çevrilirken, rakiplerini ilk yarıda 4-0 yendiklerini hatırlatan teknik direktör İsmail Ertekin, "Bu kez işimiz kolay değil" dedi. Fethiyespor'un özellikle kupada Fenerbahçe’yi eledikten sonra büyük çıkış yaptığını, son maçında 1461 Trabzon’a 4 gol attığını hatırlatan Ertekin, "Taraftarımızın desteği ile bu zor engeli kayıpsız geçerek zirveye bir adım daha yaklaşmak istiyoruz" dedi.
Bu arada devre arasında transfer edilen ancak belgeleri yetişmediği için Tavşanlı Linyitspor maçı kadrosuna alınmayan kaleci Kingson ve sağ bek Uğur Akdemir'in lisanslarının çıktığı bildirildi. Teknik direktör Ertekin’in Kingson’a bu karşılaşmada ilk 11’de görev vermesi, Uğur’u ise oyunun akışına göre değerlendirmesi bekleniyor. Müsabakanın biletlerinin Dört As Marketler’de satışa çıktığını hatırlatan Futbol Şube Sorumlusu Zeki Çıkrıkçı, taraftarlardan stadı doldurmalarını istedi.
IŞIKLANDIRMA TAMAM
Balıkesir Atatürk Stadı’ndaki ışıklandırma çalışmaları tamamlanırken, Futbol Federasyonu yetkililerinin inceleme ve onayının ardından gece maçı oynanabileceği öğrenildi. Taraftarlar Atatürk Stadı'nda ışıklar altında müsabaka izlemek için sabırsızlanırken, yöneticiler özellikle gece havanın soğumasının seyirci sayısını azaltabileceğinden endişe ediyor. CY(YC/AÖ)