İSMAİL Ertekin'le yeniden anlaşarak teknik adam sorununu çözen Balıkesirspor yönetimi, önce iç transferi halledecek. İlk görüşmeyi Kaptan Muhammet Reis'le yapma kararı alan yönetim, üç sezon forma giydiği kırmızı beyazlı kulüpte 2 şampiyonluk yaşayıp bu sezon gol kralı olan tecrübeli futbolcunun takımda kalmasını istiyor. Katıldığı bir panelde, "Tuna Aktürk başkan olursa kalırım" diyen Muhammet'in de yapılacak öneriyi kabul edip, sözleşme imzalaması bekleniyor.
Öte yandan sözleşmesi biten ancak satış opsiyonu Balıkesirspor'da olan Karikari ve lalawele ile anlaşmayı planlayan yönetimin Sivassporlu Uğur Akdemir'i yeniden kiralamak için girişimde bulunduğu öğrenildi. Bu arada yönetim, geçen sezon 1461 Trabzon'da kiralık oynayan Trabzonsporlu Barış Memiş'le ilgili girişimlerini sürdürüyor. Gaziantepspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un de listesinde yer alan Barış'ın Trabzonspor'da yer bulamaması halinde gelen teklifleri değerlendireceği bildirildi.
HASAN VE KEREM CAN EVLİLER KERVANINDA
Balıkesirspor formasıyla PTT 1'inci Lig'de şampiyonluk yaşayan Hasan Hatipoğlu, Alaşehir'de Sinem Özdemir'le dünya evine girerek evli futbolcular kervanına katıldı. Kırmızı beyazlı ekibin geçtiğimiz sezon devre arasında Adana Demirspor'dan transfer ettiği Kerem Can Akyüz de İzmir'de gerçekleşen törende Ceren Akyüz'le yaşamını birleştirdi.
YURT DIŞINDA KAMPA
Balıkesirspor'un yeni sezon öncesi hazırlık program belli oldu. 7 Temmuz'da Balıkesir'de toplanacak kırmızı beyazlı ekip 13 Temmuz'a kadar kendi tesislerinde çalıştıktan sonra 15 Temmuz-26 Temmuz tarihleri arasında birinci etap kamp için Bolu'ya gidecek. 27-29 Temmuz tarihlerini izinli geçirecek futbolcular 30 Temmuz'da yeniden Balıkesir'de buluşacak. 5 Ağustos'a kadar tesislerde çalışacak Balıkesirspor, 6 Ağustos-17 Ağustos tarihleri arasında yurt dışında kamp yapacak. Kamp için gidilecek ülke daha sonra belirlenecek.
KURULUŞ YILDÖNÜMÜ İÇİN MEVLET VE LOKMA
Balıkesirspor'un 48'inci kuruluş yıldönümü 6 Haziran cuma günü kutlanacak. Soma'daki maden faciasını dikkate alan yönetim, kutlamaları mevlid ve lokma hayrı ile sınırlı tuttu. Buna göre cuma günü saat 11.00'de Zağnospaşa Camii'nde şehitler, Soma'daki maden kazasında hayatını kaybeden madenciler, kulübe emeği geçen ve ebediyete intikal eden yönetici, teknik adam, futbolcular ve çalışanlar için mevlit okutacak. Cuma namazı sonrasında lokma hayrı yapılacak.

CY(YC/AÖ) FOTOĞRAF