PTT 1'inci Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Balıkesirspor'un düşme hattındaki Fethiyespor’la evinde 1-1 berabere kaldığı mlaçtan sonra bazı taraftarların teknik direktör İsmail Ertekin'le son dakikada kendi kalesine gol atan Murat Sözgelmez'e tepki göstermesi, üzüntü yarattı.
"Bu çatlak sesler şevkimizi kırmaktan başka işe yaramıyor" diyen teknik direktör Ertekin, "Onlara inat, yönetim, teknik kadro, futbolcular ve gerçek taraftarlarla kenetlenip bu takımı Süper Lig’e taşıyacağız" dedi. Benzer bir olayı geçen yıl 2'nci Lig’de Bayrampaşa’yla berabere kaldıkları maçtan sonra da yaşadıklarını hatırlatan İsmail Ertekin, şöyle devam etti:
"Balıkesirspor'un başarısını istemeyen bazı insanlar var. Oysa Bir yıldan bu yana yaptığımız işler, oynadığımız futbol ve kazandığımız başarılar ortada. Balıkesirspor'un marka değerini artırdık. Şehrin gururu olduk. Bu yönetim, teknik kadro ve futbolcular saygıyı hakkediyor. Biz bu kaybı Tekden Denizlispor deplasmanında telafi ederiz ama bize hakaret edenler ne yapar bilemiyorum.''
Balıkesirspor, 2 puan kaybettiği Fethiyespor maçında iki de fire verdi. Kırmızı beyazlı ekipte 74'üncü dakikada kırmızı kart gören Aykut Çeviker ile 4'üncü sarı kartını gören İsmail cezalı duruma düştü. İki futbolcu bu hafta deplasmanda oynanacak Tekden Denizlispor maçında forma giyemeyecek. Balıkesirspor'un en istikrarlı oyuncularından biri olan Aykut profesyonel yaşamındaki ilk kırmızı kartını gördüğünü belirtti. CY(YC/AÖ)