SÜPER Lig'in yeni takımı Balıkesirspor, şampiyonluk kupasına 17 Ağustos'ta düzenlenecek sezon açılış töreninde kavuşacak.
Atatürk Stadı'nda saat 17.00'de başlayacak ve ücretsiz olacak açılış töreninde PTT 1'inci Lig kupasını TFF Yönetim kurulu Üyesi Arif Koşar'dan alacak kırmızı beyazlılar, daha sonra Yunanistan Süper Lig temsilcisi AEL Kallonis ile özel bir maç yapacak. Midilli Adası'nın, "Sardalyalar" lakaplı Kallonis takımıyla oynanacak müsabaka, saat 18.00'de başlayacak.
Başkan Tuna Aktürk, açılışa vali ve büyükşehir belediye başkanın yanı sıra tüm ilçelerdeki kaymakam ve belediye başkanlarını da davet etti. Sezon açılışında taraftarın Atatürk Stadı'nı dolduracağına ve takıma sahip çıkacağına inandığını söyleyen Başkan  Aktürk, "Taraftarımızla buluşmak için sabırsızlanıyoruz" dedi.
ADANASPOR'A GOLLER GÖKHAN VE ALİ'DEN
Yeni sezon hazırlıklarını Bolu'da sürdüren Balıkesirspor, 5'inci hazırlık maçında PTT 1'inci  Lig takımlarından Adanaspor'u 2-0 mağlup etti. Sahaya Emrullah- Uğur, Coelho, Kulusic, Kerem, İlhan, Aykut , Murat, Alanzinho, Gökhan Ünal, Sercan Yıldırım 11'i ile çıkan ve etkili bir futbol sergileyen kırmızı beyazlı ekibin gollerini 44'üncü dakikada Gökhan Ünal ve 82'inci dakikada ikinci yarıda oyuna giren Ali Öztürk attı.
Yeni transferlerden Andre Santos ve Vargas da ikinci yarıda oyuna dahil oldu. Balıkesirspor, son hazırlık maçında 14 Ağustos'ta Boluspor ile karşı karşıya gelecek.

FOTOĞRAF