BALIKESİRSPOR'un Bolu'daki ikinci etap kampı sürerken eski ve yeni futbolcuların kısa zamanda kaynaşması, teknik heyetin yüzünü güldürdü.
Özellikle Alanzinho, kampın en neşeli ismi olarak dikkat çekerken, yabancıların yanı sıra Türk oyuncularla da son derece sıcak ilişkiler kuran Brezilyalı yıldız, adeta takımın moral kaynağı oldu. Bu arada Portekiz'in Vitoria Guimares takımından transfer edilen Portekizli Andre Santos da Bolu'ya gelerek takımla çalışmalara başladı.
"Her şey istediğimiz gibi gidiyor. Aman nazar değmesin" diyen teknik direktör İsmail Ertekin, "Futbolcuların uyumu, arkadaşlığı ve çalışma isteği hepimizi umutlandırıyor. Transferi büyük ölçüde bitirdik. Bütçemize göre en iyi kadroyu oluşturduğumuzu düşünüyorum. Gidecek ve kiralanacak oyuncularla ilgili kararı kamptan sonra vereceğiz" diye konuştu. Ertekin, TSYD İzmir Şubesi'nin düzenlediği turnuvada son rötuşları yapıp, lige en iyi şekilde başlamak istediklerini sözlerine ekledi.
DANY'YE İKİNCİ YALANLAMA
Balıkesirspor'un Galatasaraylı Dany'yi kiraladığı haberleri kulübün resmi sitesinden yalanlanmasına karşın medyada yer almaya devam ederken Başkan Tuna Aktürk," Biz 5 Eylül'e kadar bir kaza ya da sakatlık olmaması durumunda başka transfer yapmayacağız. Her mevkide en az iki alternatifimiz var. Danny ile kesinlikle ilgilenmiyoruz. Sanıyorum hem Danny hem de menajeri Türkiye'de kalmak için pazar arıyor" dedi.
Başkan Aktürk, golcü Sinan'ın Altay'a, stoper Hasan Hatipoğlu'nun da Göztepe'ye gideceği şeklindeki iddialarla ilgili olarak da, "Bu konuda bize resmi bir teklif gelmedi" diye konuştu.