PTT 1'inci Lig’de ikinci yarıya Edremit-Güre’de hazırlanmayı seçen Balıkesirspor, sahaların yetersizliği nedeniyle kampı erken noktaladı.
Tavyanlı Linyitspor maçının hazırlıklarına tesislerinde yeniden başlayan kırmızı-beyazlı ekipte 1. Lig karmasına seçilen, Antalya’da olan Ertuğrul Furkan ve Caner antrenmanlara katılamıyor. Kaleci arayan Bal-Kes’te Ertuğrul Furkan’ın yerine diğer genç kaleci Fevzi ve A2 takımdan Tunay takımla antrenman yapıyor. Sakatlığı bulunan Emrullah iyileşti. Balıkesir’de şans bulamayan Mustafa Kayabaşı’nın Boluspor ile 'söz kestiği' açıklandı. Başkan Tuna Aktürk, "Pürüz çözülürse Mustafa, Bolu’ya kiralık gidecek. Selçuk için Şanlıurfaspor’dan teklif bekliyoruz" dedi.
ÖZLENEN TABLO
Balıkesirspor camiası, kentin siyaset ve ticari hayatının ileri gelenleri Güre kampının son gününde verilen moral yemeğinde bir araya geldi. Adriana Otel’deki geceye yönetim, teknik heyet ve futbolcuların yanı sıra Vali Ahmet Turhan, AKP Genel Başkan Yardımcısı, Milletvekili Ahmet Edip Uğur, CHP Milletvekili Haluk Ahmet Güneş, Belediye Başkanı İsmail Ok, ilçe ve belde belediye başkanları, Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur, Ticaret Odası Başkını Fahri Ermişler katıldı. Vali Turhan konuşmasında, tüm Balıkesir’in şampiyonluk yolunda bir araya gelmesi gerektiğini belirtti.

CY(YC/AÖ)