SON sıradaki Kahramanmaraşspor’u 3-1 yenen Balıkesirspor, ilk yarıda evinde oynadığı 9 maçta 7 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alırken 22 puanla PTT 1'inci Lig’in en iyi iç saha performansına sahip takımı ünvanını elde etti.
Sahasında Tavşanlı Linyitspor, Tekden Denizlispor, Boluspor, 1461 Trabzon, Bucaspor, Karşıyaka ve Kahramanmaraşspor’u dize getiren Balıkesirspor, Mersin İdmanyurdu ile berabere kaldı, tek yenilgisini Şanlıurfaspor’dan aldı.
Öte yandan ilk yarının son maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a konuk olacak olan Balıkesirspor, Orduspor'dan sonra yine bir lideri deplasmanda yenmenin planlarını yaptı. Yoğun maç trafiğinin ardından Kahramanmaraşspor galibiyeti ile moral bulan Balıkesirspor sağlık ekibi sakat olan kaleci Emrullah ve Caner’i iyileştirmek için seferber oldu. Kahramanmaraşspor randevusunda yedek soyunan Emrullah’ın büyük olasılıkla İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında oynayacağı, elmacık kemiği çatlayan Caner'in durumunun ise hafta içinde netlik kazanacağı bildirildi. ÇY(YC/AÖ)