BALIKESİRSPOR'da yönetimle anlaşamayan gol kralı Muhammet Reis'in Ankaraspor'a gitmesi taraftarların keyfini kaçırırken, Başkan Tuna Aktürk, camiaya moral veren açıklamalar yaptı. Manisaspor'dan Volkan Babacan, Eray Ataseven, Murat Gürbüzerol, Bülent Cevahir'i transfer ettiklerini hatırlatan Aktürk, "Şampiyon kadromuzdan sadece Muhammet gitti. Taraftarlarımız karamsarlığa kapılmasın. On gün sonra tüm Türkiye Balıkesir'i konuşacak. Taraftarlarımıza iyi futbolcu izletme sözü veriyorum" dedi.
Manisaspor'dan bonservisini aldıkları kaleci Volkan'la görüştüğünü ve bugün yeniden bir araya geleceğini belirten Başkan Tuna Aktürk ,"Daha önce söylediğim gibi Volkan'da sorun yok" şeklinde konuştu.
Muhammet'le ilgili yorumdan kaçınan Aktürk, "Muhammet bizim önerdiğimiz paranın çok az üstünde bir rakama PTT 1'inci Lig'i seçti" demekle yetindi. Rıza'nın da Ankaraspor'la görüştüğü iddialarına açıklık getiren Tuna Aktürk, "Rıza'nın 2015'e kadar sözleşmesi var. Ankaraspor çok isterse, gelirler görüşürüz" dedi.
KULÜP MÜDÜRÜ AKKAYA BIRAKTI
bu arada Balıkesirspor Kulüp Müdürü Yılmaz Akkaya görevinden ayrıldı. Yönetimden bu konuda açıklama gelmezken, Akkaya sosyal medyadaki hesabından veda mesajı yayınladı. Yılmaz Akkaya, "Bugün itibariyle onurlu ve şerefli Balıkesirspor genel müdürlüğü görevinden ayrılıyorum. Balıkesirsporumuz gelecekte nice başarılara imza atacaktır" diye yazdı. Akkaya'nın istifasının ardından kulüp müdürlüğüne eski Fırıntaş Genel Müdürü Uğur Erol'un getirileceği iddia edildi.

FOTOĞRAFLI