BALIKESİRSPOR yönetimi ile teknik direktör İsmail Ertekin arasında yarın yapılması plananan görüşme, tecrübeli teknik adamın ismine düzenlenen antrenör gelişim semineri yüzünden cumartesi gününe ertelendi. Bursa'daki seminerin açılış törenine katılacak Ertekin, cumartesi günü Balıkesir'e gelip yönetimle masaya oturacak. Bu arada Yücel İldiz, Mehmet Özdilek, Yılmaz Vural, Cihat Arslan gibi çalıştırıcıların ismi Balıkesirspor'la anılırken, Başkan Tuna Aktürk, "Önceliğimiz Ertekin" dedi.
Söz verdikleri gibi önce İsmail Ertekin'le masaya oturacaklarını ancak B ve C planlarının da hazır olduğunu söyleyen Aktürk, "Biz teknik direktörümüzle yeniden anlaşmak istiyoruz. Ertekin'le yapacağımız görüşme olumlu da olumsuzda olsa, cumartesi akşamı yeni teknik direktörümüzü açıklayacağız" şeklinde konuştu. Bu arada genel kurulda adaylıktan çekilen Feyyaz Çiftçi'nin usulsüzlük olduğu iddiasıyla mahkameye başvurmasını değerlendiren Aktürk, "Yargının vereceği her karara saygılıyız" ifadesini kullandı.
YILDIZLARA VETO
Balıkesirspor'un transfer listesinde Elmander'den Hollmen'e, Landell'den Soro'ya, Semih Şentürk'ten İbrahim Dağaşan'a bir çok futbolcunun ismi yer alırken, bu konuda çıkan haberleri değerlendiren Başkan Tuna Aktürk, "Bu oyuncuların hiçbirinin gündemimizde olmadığını söyleyebilirim. Biz çok daha farklı isimleri düşünüyoruz" dedi. Balıkesirspor'un İsveç'in AIK Stockholm takımından satış opsiyonuyla kiraladığı Ganalı Karikari ve Togolu Lalawele'yi takımda tutma istediği öğrenildi.

ÇY(YC/AÖ)