PTT 1'inci Ligi takımı Balıkesirspor, ilk sezonunda birbirinden güçlü rakiplerini geride bırakıp 39 yıl sonra yeniden Süper Lig’e çıkmak için pazar günü şampiyon İstanbul Büyükşehir Belediyespor'la oynayacağı maça odaklandı.
Passolig sorunu yaşanmaması için bastırılan tek maçlık kombine biletlere akın eden taraftarlar, yağmura rağmen bugün satış gişelerinin önünde uzun kuyruklar oluşturdular. Bu arada Balıkesirspor Store’daki ürünlere de büyük ilgi gösterildiği ve formaların bittiği bildirildi.
Bir günde 4000 kombine satıldığını açıklayan Başkan Tuna Aktürk, "30 TL olan kapalı tribün kombineleri bitti. 20 TL’ye satılan açık tribün kombinelerinin de bir iki gün içinde tükeneceğini düşünüyoruz. Pazar günü İstanbul Büyükşehir Beleriyespor'u yenip 15 bin taraftarımızın önünde tur atmak istiyoruz" dedi.
Taraftarlar, pazar günü için tribün şova hazırlanmaya başlarken sivil toplum örgütleri, şirketler, işadamları ve esnaf, cadde ve sokakları bayraklarla donatarak takımlarına destek olmaya başladılar.

CY(YC/AÖ) FOTOĞRAF