SÜPER Lig'in yeni takımı Balıkesirspor, 15 futbolcusuyla topbaşı yaptı.
Manisaspor'dan alınan Eray, Bülent ve Murat ilk antrenmanın ilgi odağı olurken yeni transferlerden Kulusiç ve Coelho ile Abdülhamit izinli oldukları, Jabbie ise Sierra Leone milli takım kampına davet edildiği için ilk çalışmaya katılmadı. Kulüpleriyle bonservisleri konusunda anlaşma sağlanan ancak yönetimden parasal konularda bazı ekstra taleplerde bulunan Karikari ve Lalawele'de sezonun ilk idmanında yer almadı. Geçtiğimiz sezon kiralık gittiği Bergamaspor'da 13 gol atan Sinan Uzun ise antrenmana katıldı.
23-24 kişilik bir kadro hedeflediğini söyleyen teknik direktör İsmail Ertekin, "Bolu kampına kadar transferin yüzde 90'ını bitirmiş oluruz" dedi. Bucasporlu Okan Alkan'da son aşamaya geldiklerini belirten Başkan Tuna Aktürk ise bir orta saha, bir santrfor ve bir forvet arkası alıp, transferi kapatacağız" diye konuştu. Lalawele ve Karikari sorununa da değinen Başkan Aktürk, "Bonservisleri konusunda kulüpleriyle anlaştık fakat bu oyuncular sürekli yeni taleplerde bulunuyor. Bir iki gün içinde olumlu ya da olumsuz bir sonuca varacağımıza inanıyorum" ifadesini kullandı.
DENİZ VURAL ALANYASPOR'DA
Balıkesirspor'da 2 sezonda 2 şampiyonluk yaşayan Deniz Vural, sözleşmesi sona erdiği için PTT 1'inci Ligi'nin yeni ekibi Alanyaspor'la anlaştı. Sözleşmesi devam etmesine rağmen kulüp araması bildirilen Rıza Efendioğlu'nun Şanlıurfaspor ile görüştüğü bildirildi. Daha önce kaptan Muhammet Reis, Ertuğrul Arslan, Murat Sözgelmez, İsmail Dinler ve Mehmet Al'la yollarını ayıran Balıkesirspor'da Mustafa Kayabaşı, Burak Can Kunt ve Selçuk Kaban da kulüp arıyor.

FOTOĞRAFLI