YENİ sezonda Spor Toto Süper Lig'de mücadele edecek Balıkesirspor'un maçlarını oynayacağı Atatürk Stadı, yetkililerden tam not aldı.
Statta incelemelerde bulunan Futbol Federasyonu Stadyum ve Güvenlik Müdürü Cenk Cem, tesis şartlarının Süper Lig için yeterli olduğunu, ufak tefek iyileştirmelerle hem güvenlik problemlerinin ortadan kalkacağını, hem de taraftarların daha sağlıklı maç izleyeceğini söyledi. Cenk Cem, "PTT 1'inci Lig ile Süper Lig kriterleri arasında fazla fark yok. Küçük eksiklikler sezon başlayana kadar giderilir. Balıkesirspor maçlarını evinde rahatça oynayabilir" dedi.
Federasyon, stattaki eksikleri rapor halinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne gönderecek. Yayıncı kuruluş Lig TV yetkilileri ise statta çizgi kameraları için yer talep etti. Öte yandan sezon öncesi ilk hamle olarak takıma üst üste iki şampiyonluk yaşatan Teknik Direktör İsmail Ertekin'le yeniden anlaşan Balıkesirspor yönetimi iç transferde kalacak-gidecekleri bu hafta belirleyecek. Yönetim Kaptan Muhammet Reis başta olmak üzere oyuncularla tek tek masaya oturacak. Dış transferde Manisaspor'la ön libero Eray Ataseven için söz kesen Balıkesirspor'da transfer çalışmaları devam ediyor.

ÇY(YC/AÖ)