FENERBAHÇE Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, kendisini tebrik eden Mehmet Ali Aydınlar ve listesindekilere, "Bu kulübü satanlarla bir daha asla bir araya gelmem. Fenerbahçe'ye asla yönetici olamayacaksın" dedi.
Mehmet Ali Aydınlar, seçimi kaybedeceğini anladığı andan itibaren rakibini tebrik etmek için tribünden inip divan başkanlığı masasına doğru yöneldi. Ancak o sırada Aziz Yıldırım salonun dışına çıkmıştı. Bu esnada Mehmet Ali Aydınlar'ın listesinde yer alan yöneticiler ile Aziz Yıldırım'ın listesinde yer alan yöneticiler birbirlerini tebrik etmeye başladı. Aydınlar'ın ekibindeki yöneticiler, "Tebrikler, hayırlı olsun" şeklinde cümleler kullanırken, Fenerbahçe Başkanvekili Abdullah Kiğılı ise, "Üzülmeyin, sizler de inşallah daha sonraki dönemlerde yönetimde yer alırsınız. Ama hep birlikte olalım, Fenerbahçe için hep birlikte çalışalım" şeklinde sözler sarf etti.
Daha sonra Aziz Yıldırım'a haber gönderildi ve Yıldırım da divan masasına geldi. Ancak sandıklar kapandığında Vefa Küçük'ün ricasıyla bir araya gelen Mehmet Ali Aydınlar ve Aziz Yıldırım arasında soğuk rüzgarlar esmeye başladı. Aziz Yıldırım'ın çok gergin olduğu görülürken, "Bu kulübü satanlarla bir daha asla bir araya gelmem. Fenerbahçe'ye asla yönetici olamayacaksın" şeklinde sözler söyledi.

UD(OS/FG)