Yıldırım "Gazetelerde haberler var. 'Teknik heyet, yönetime tesislere giriş yasağı koydu' diye. Yönetimin para verdiği adam, beni nasıl içeri sokmaz. Bana o yasağı koyanı kulağından tutar kapıdan dışarı atarım. Bundan sonra bir adam alacağız yöneticileri sokmayacak içeri, Mahmut (Uslu) haberin olsun bundan sonra giremiyorsun içeri(!)"

PEREIRA VE TERRANEO YORUMU

Yazık o Terrenao hakkında, adamcağız hakkında yazıp çiziyorsunuz. Böyle yalan şeyler yazmayın, böyle haberler yapmayın. Hocadan memnun olmadığım doğru değil. Ben bunu ilk defa duydum. Pereira parasını alıyor, karışan yok, sıkıntı ne? Siz düşüncelerinizi yazamıyorsunuz, bizi kullanıyorsunuz. Biz mutluyuz. Sezon sonu görürüz, Pereira sezon sonu şampiyon olursa başarılı, değilse başarısız. Fenerbahçe'nin kriteri bu."

"Derbi ilk defa mı oluyor. Oho... İki takıma da başarılar, derbi olur, sezon sonuna bakacağız."

"SİZ KİMSİNİZ KARALAMA KAMPANYASI YAPIYORSUNUZ"

"Van Persie dürüstçe bir laf etti, hoca 'Kararları ben veririm' dedi. Ne mühim olay ya, bütün kanallarda bu var. Ya siz kimsiniz konuşuyorsunuz? Karalama operasyonu yapıyorsunuz. Biz bilmiyoruz, 20 yaşındaki editör çocuklar biliyor. O televizyonda konuşanlar hiç antrenmana gelmiş mi, soyunma odasına girmiş mi? Kendileriyle çelişen yorumlar var."

"Dün akşam bir baktım bizim kadro belli. O ağır, bu hızlı. Yahu size ne? Bundan sonra parayı da vereyim transferi de yapın."
Aziz Yıldırım: Tutar kulağından dışarı atarım