PTT 1'inci Ligi'ne yükselen Altınordu, Abdullah Avcı ve Fatih Terim'den sonra eski Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman'ı da konuk etti.
Yeşilyurt'taki Sait Altınordu Yerleşkesi'ne gelen Aykut Kocaman'ı, Başkan Seyit Mehmet Özkan, Futbol Direktörü Murat Dizdar, Altınordu Futbol Eğitim Kurumu (AFEK) Direktörü Zafer Bilgetay ile çok sayıda minik futbolcu çiçeklerle karşıladı. Tesisleri gezen, çalışma sistemleri hakkında bilgiler alan Aykut Kocaman, kırmızı lacivertlilerin şampiyonluğunu kutladı. Kocaman, daha sonra da Selçuk'a geçerek kamp ve antrenman tesislerini gezdi.
"Yıllardır özlemini duyduğumuz olayların burada gerçekleşmiş olması beni mutlu etti" diyen Kocaman, "Altınordu'daki değişimi ve gelişimi uzun süredir takip ediyor ve görmek istiyordum. Burası görünmeyen, göze çarpmayan ve ne yazık ki ülkemizde pek değer verilmeyen işlerin yapıldığı bir yer. Doğru ve akılcı yatırımların karşılığının alınmasınını diliyorum. Altınordu düşünerek, üreterek, uygulayarak ve daha sağlam bir şekilde ilerleyip hataları da görüp düzelterek bir örnek oluşturabilir" dedi. Altınordu Sosyal Etkinlikler Yöneticisi Elif Savut, ziyaretin sonunda Kocaman'a üzerinde isminin yazılı olduğu forma hediye etti.
"KENDİMİ YENİLEDİM"
Fenerbahçe'deki görevinden ayrıldıktan sonra kendisini zihinsel olarak yenilediğini kaydeden Aykut Kocaman, şunları söyledi:
"Geçmişte yaşadıklarımız bir sınavdı. Ve belki de hayatın gerçekleriydi. Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra zihinsel ve bedensel olarak iyice dinlendim. 29 yıldır saha içindeyim ve aralıksız çalışıyorum. Buna ihtiyacım varmış. Avusturya'dan Katar'a, İngiltere'den Danimarka'ya kadar pek çok ülkeyi dolaşıp kendimi zihinsel olarak yeniledim. Masa başında oturan insanların dünyasının da o masa kadar olduğunu gördüm."

MK(YC/AÖ) FOTOĞRAF