Hakemler: Zafer Yılmaz, Özlem Yalman, Serdar Ünal
Aykon TED Ankara Kolejliler: Berent Kavaklıoğlu 9(2rib), Berkay Candan 12(7 rib, 1 as), Caner Erdeniz 6(1 rib,1 as), Kristaps Valters 19 (2 rib), 1 as), Aleksandar Rasic 2 , Vladimir Golubovic 13(13 rib, 3 as), Clay Tucker 12(4 rib,10 as), Vanja Plisnic 2(3 rib, 1 as), Davud kamer (1 rib, 1 as), Kerem Özkan (2 rib), Muhammed Baygül 7 (1 rib, 1 as)
Olin Edirne: Darius Washington 13(10 rib, 3 as), Christos Tapoutos 19(5 rib, 1 as), Ufuk Gürgen 5 (4 rib), Reha Öz 12(2 rib, 2 as), Caner Ercan (1 rib), Berkay Sahillioğlu 7 (2 as), Torin Jamal Francis 7(1 rib), Barış Güney 11(4 rib, 10 as)
1.Periyot: 21-21
2.Periyot: 15-16
3.Periyot: 21-19
4.Periyot: 25-18
BEKO Basketbol Ligi'nin 4'üncü haftasında Olin Edirne'yi ağırlayan Aykon TED Ankara Kolejliler, başa baş geçen mücadeleyi 82-74 kazandı.
Maç sonrası yapılan basın toplantısında konuşan Aykon TED Ankara Kolejliler Başantrenörü Ercüment Sunter, şunları söyledi:
"Avrupa kupası maçlarıyla beraber ligin ritmine giriyoruz. Bu bizim için çok önemli. Bir gün önce Yunanistan'dan geldik. Dün idman yapıp bugün maça çıktık. Rakibimizin tehlikeli bir takım olduğunu biliyorduk. Trabzonspor'a karşı 90'ın üzerinde sayı attılar ve kazandılar. Bize de ters gelen bir takım. Bugün özellikle dış şutörleriyle iyi mücadele sergilediler. Biz rotasyonumuzu iyi kullandık. Takım olarak iyi bir ivme yakaladık ve yolumuzda devam ediyoruz. Koleje layık ve Ankara'yı iyi temsil eden bir takım olmaya çalışıyoruz. Şimdi önümüzdeki Çarşamba günü önemli bir Eurocup maçı var. Hazırlıklarımıza hemen başlayacağız. Bu arada belirtmek istediğim bir husus var, Avrupa kupası maçlarımızın seyahatleri oldukça yorucu olmakta. Örneğin Rusya maçı için üç uçak değiştireceğiz. Bu sebeple maçlarımızı Pazar günü oynamak istiyoruz, ama bu konuyla ilgili federasyondan olumlu bir yanıt alamadık. Avrupa temsilcilerine bu konuda yardımcı olunması gerektiğini düşünüyorum ve rica ediyorum."
Olin Edirne Başantrenörü Cem Akdağ ise, "Francis çok erken üç faul alarak oyundan çıktıktan sonra çok iyi mücadele ettik. Son dört buçuk dakika kalana kadar çok iyi savunma yaptık. Ancak çalınan teknik fauller ve özellikle en son Berkay'ın almış olduğu faulle dengemiz bozuldu. Artık önümüzdeki maça bakacağız" şeklinde konuştu.