EUROCUP 7. hafta mücadelesinde Buducnost Voli Podgorica'yı ağırlayan Aykon TED Ankara Kolejliler mücadeleyi 81-75 kazandı.
F Grubu'ndaki Aykon TED Ankara Kolejliler, grubunda ilk üç sırayı alıp bir üst tura çıkmak adına oldukça önemli olan maçta kendisi gibi iki galibiyeti bulunan Buducnost Voli takımını 81-75 yendi ve umutlarını sürdürdü. Vladimir Golubovic 19 sayı ile takımının en etkili ismi olurken, Clay Tucker 16, Kristaps Valters 14, Berkay Candan ise 10 sayı üretti.
Maç sonrası konuşan Aykon TED Ankara Kolejliler baş antrenörü Ercüment Sunter, "Evimizde ilk kez maç kazandık, mutluyuz. Başta çok şansız mağlubiyetler yaşadıysak da Avrupa Kupasında tekrar iddialı bir konuma geldik. Maça gelip bizi destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum, ama bence bu takım daha fazla desteği hak ediyor. Şu ana kadar oynadığımız maçlarda 300 biletli seyirci sayısını yakalayamadık ve gelecek hafta sahamızda oynayacağımız PAOK maçına Yunanistan ekibi 300 taraftar getirecek. Umarım o gün rakip seyircisi sahamızda bizden daha fazla sayıda olmaz. Gelecek hafta oynayacağımız maç bizim için çok önemli" dedi.

(GH/RT)