Teoman ERİŞ/ALANYA(Antalya), () – PTT 1. Lig’in yeni ekibi Alanyaspor, Fransa 2. Lig takımlarından Brest’in forvet oyuncusu 29 yaşındaki Jonathan Ayite ile sözleşme imzaladı.
Alanyaspor kulüp tarihindeki ilk yabancı oyuncusu Jonathan Ayite ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Togolu futbolcu, kendisini Alanyasporlu yapan imzayı Oba Stadı’nda attı. İmza törenine Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir, kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu, turuncu yeşilli yöneticiler ve bir grup taraftar katıldı.
PTT 1. LİG’İ TANIMIYORUM
Statta taraftarların tezahüratıyla karşılanan Ayite, imza töreninin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. PTT 1. Lig’i Alanyaspor sayesinde tanıdığını belirten Ayite, Alanya’yı ise turizm kenti olmasından dolayı tanıdığını söyledi.
GOL ATMAYI SEVİYORUM
Gol atmayı sevdiğini kaydeden Ayite, “Mücadeleci bir futbolcu karakterim var. Takımım için sahada ne yapmam gerekiyorsa yaparım. Başarılı olacağıma inanıyorum” dedi.
İLK YABANCI FUTBOLCU
Kaymakam Erhan Özdemir ise Ayite’nin Alanyaspor tarihindeki ilk yabancı futbolcu olduğunu söyledi. 
Kulüp Başkanı Çavuşoğlu da Alanyaspor’un başarısı içim tüm imkanları seferber ederek iyi bir kadro kurmaya çalıştıklarını kaydetti. 
FOTOĞRAFLI