KONGRE ve transfer sürecinde son derece ilginç olaylar yaşayan Aydınspor 1923, 3-2 yenildiği ligin ilk maçı olan Bayrampaşa karşılaşmasından sonra da bir dizi hoş olmayan olaylara sahne oldu.
Pazar günkü karşılaşmanın ardından pazartesi sabah saatlerinde toplanan yönetim, teknik direktör Osman Aktar'ı görevden aldıktan sonra takımı daha önce de çalıştıran Göksel Özdemir'le anlaştı. Ancak camiadan gelen tepkiler üzerine çark eden yönetim, gece geç saatlerde Aktar'ı yeniden takımın başına getirdi.
Yaşanan gelişmeleri değerlendiren Osman Aktar, sabah antrenmanının ardından yönetimin, "Futbolcular seni istemiyor" gerekçesiyle görevine son verdiğini belirtirken şunları söyledi:
"Ancak daha sonra camianın ve tesislere kadar gelen taraftarların tepkisi üzerine geç saatlerde Başkan Özgür Keskin'le görüştük. Alınan kararın hata olduğu söylenerek benden özür dilendi. Ben bu takımı 15 günde toparladım. Her türlü fedekarlığı yaptım. Bunu haketmedim. Bazı yöneticilerin oyununa geldik. Ancak artık önümüze bakmalıyız."
Sabah saatlerinde takımın başına getirildiği açıklandıktan sonra antrenmana bile çıkmadan ayrılmak zorunda kalan Göksel Özdemir ise yaşananlara tepki gösterdi. Özdemir, şöyle konuştu:
"Yöneticiler, Osman Aktar ile yolları ayırdıklarını söyleyerek beni göreve davet etti. Kendilerine (Osman Aktar gitmeden, takımın başına geçmem) dedim. Kararlarının kesin olduğunu söylediler. Sonraki saatlerde neler yaşandı bilmiyorum. Olaylar tamamen benim bilgim dışında yaşandı. Ancak hoş olmadı."

FOTOĞRAF